Munkába segítés

Hogy a munkához való jogunkkal élhessünk is...

Alapítványunk egyik kiemelt tevékenysége a munkanélküliek munkába segítése. Ennek érdekében képzéseket szervezünk, hogy a munkanélküliek (különös tekintettel a hátrányos helyzetűekre, megváltozott munkaképességűekre, romákra) elsajátítsák az álláskeresés hatékony módjait, hasznos információkkal rendelkezzenek a munkaerőpiacról.

Jó kapcsolatot tartunk fenn a Somogy Megyei Munkaügyi Központtal és Kaposvári Kirendeltségével, akik a konkrét állásajánlatok mellett, hasznos információkkal is ellátnak minket.

Amiben mi tudunk segíteni...

Alapítványunkkal kapcsolatban álló munkanélküli személyek részére lehetőségeink szerint igyekszünk munka-, ill. megbízási szerződéssel, vagy alkalmi munkavállalói könyvvel munkalehetőséget biztosítani.

Jelenleg két fő megváltozott munkaképességű főállású munkatársunk van, illetve egy személyt a Fiatalok foglalkoztatása program keretében alkalmaztunk.

2006. október 13.-15. rendeztük meg a Munkába segítés című képzési napokat, melynek anyaga elektronikus adathordozón Alapítványunk telephelyén előzetes egyeztetés után megtekinthető.

És amiben Ön tud segíteni

Amennyiben úgy gondolja, hogy tevékenységünk hasznára van a társadalomnak, és módjában van segíteni, úgy kérjük, hogy támogassa az alapítványunkat. Adományait az OTP bank 11743002-20167677 számlaszámra utalhatja át, vagy a Forrás Alapítvány, 7400 Kaposvár, Kanizsai u. 56. címre küldheti el, melyet ezúton is megköszönünk Önnek.

Forrás Alapítvány

7400 Kaposvár,
Toponári u. 1/B.

Adószám: 18771479-1-14

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.