Programszervezés

Hogy Önnek már csak a fennkölt szórakozás maradjon...

Mottó: Segítünk, hogy Ön is segíteni tudjon

Milyen gyakran előfordul, hogy mire megszervezünk egy rendezvényt vagy bármilyen más eseményt, addigra közelállunk az idegösszeroppanáshoz. Mire minden részlet a helyére kerül, addigra nemhogy a saját rendezvényünket nem tudjuk már élvezni, de még az élettől is elmegy a kedvünk.

Ettől az igen kellemetlen érzéstől tudjuk megszabadítani Önt, amennyiben ránk bízza a rendezvényeinek részleges vagy teljes megszervezését. Különféle szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére, a kölcsönzéstől egészen a teljes körű rendezvényszervezésig.

Ezek közül ízelítőként néhány:

  • Színpadkölcsönzés: 6x4m-es színpad (2x2m-es variálható elemekből) áll az Önök rendelkezésére.
  • Technikai berendezések kölcsönzése: hangtechnikai eszközöket adunk bérbe, vállaljuk rendezvények hangosítását. Minden esetben számíthat munkatársunk segítségére.
  • Terembérlet: 80 férőhelyes nagytermünkben bonyolíthat le üzleti, vagy családi találkozókat, konferenciákat, megbeszéléseket. Ez idő alatt a gyerekszobákban a legkisebbek is megfelelő szórakozást találhatnak.
  • Igény szerint komplett rendezvényszervezés
  • Étkeztetés

Ráadásul szolgáltatásainkat lényegesen alacsonyabb áron érheti el, mint bármely más rendezvényszervező irodánál. Arról már nem is beszélve, hogy a befolyt összeg egy igen jelentős részét, a hátrányos helyzetben lévő családok megsegítésére fordítjuk. Vagyis, amikor Ön igénybe veszi a segítségünket, akkor ezzel segít azoknak, akiknek nagy szükségük van segítségre.

Tehát, amennyiben Ön szórakozni és nem idegeskedni szeretne a saját rendezvényén, úgy hívjon minket a 82/ 321-898, 70/ 331 20 14 telefonszámon, vagy keressen fel személyesen a Kaposvár, Kanizsai u. 56. címen, örömmel állunk a rendelkezésére.

Forrás Alapítvány

7400 Kaposvár,
Toponári u. 1/B.

Adószám: 18771479-1-14

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.